Tilbud

Grøn Komatsuna

kr. 19,00kr. 29,00

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.

Latinsk navn Brassica oleracea convar. acephala var. sabellica

 

Micro Greens Pro Tip:

Du kan så grøn komatsuna fra det tidlige efterår til efteråret, det kan beskæres hele året. tidligere såninger kan foretages 4-6 uger efter sidste frost under dækning og transplanteres 3 uger før den sidste frost i efteråret, dog foretrækker de at dyrkes i moduler i efteråret af hensyn til rodnettet. Sene såninger kan foretages indendørs og det kan være en fordel at fortsætte under dækning i kolde klimaer for at opnå bedre resultater.
Bladene kan høstes efter 21-34 dage afhængig af årstiden, mindst 2 afgrøder er mulige, før der skal såes nye afgrøder igen.
grøn komatsuna kan høstes som individuelle balde, eller som hele hoveder. Det er vigtigt at forsåede afgrøder høstes inden boltning (produktion af frø).

 

Vi anbefaler at dyrke grøn komatsuna i vores spirebakker, med maks 2 frø i hver sektion.

 

Hvad med mad?:

Komatsuna er en almindelig bladgrøntsag i Japan, dog endnu ikke hverdagskost i Danmark. Komatsuna kan spises både rå og som tilberedt. bladene og stænglerne er saftige og meget sprøde, dog med en meget mild smag, hvis planten udsættes overfor frost vil den søde smag blive dominerende.
Komatsuna anvendes med stor succes i asiatiske retter og går godt til bla. svampe. Som rå vil komatsuna ikke have en skarp, bitter smag som roculla og spinat.

 

#GodSpirelyst Fra Micro Greens Danmark

Yderligere information

Vægt N/A
Mængde

,