Dyrk dine egne micro-greens

Micro-greens hjem til dig

Læs hvordan vi kan gøre dit hjem lidt grønnere med dine egne micro-greens.

Fortæl mig mere

Micro-Greens shoppen

Find alt hvad du skal bruge til din private micro-greens dyrkning i Micro-Greens shoppen.

Gå til shoppen
Bæredygtighed

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produkter grønnere, igennem bæredygtige initiativer. Derfor er alle vores frø økologiske, vores bakker af robust genbrugsmateriale, og FN’s verdensmål en stor del af vores forretningsstrategi.

Gå til bloggen
Alt samlet på ét sted

I Micro-Greens shoppen finder du alt, hvad du skal bruge til dit eget spirebehov. Vi stræber efter at kunne tilbyde markedets bedste pris, og har derfor altid øje på at prisoptimere vores produkter.

Gå til shoppen
Lad ikke vejret bestemme

Ved dyrke micro-greens i et indendørs miljø, er det ligegyldigt for dine spirer hvilket humør det danske vejr er i. Dyrk dine micro-greens hvor du har lyst eller giv dem et næringstilskud med alt det bedste fra solens stråler igennem vores LED-løsninger.

Uforsk vores LED-belysning
Hurtige resultater

Fordi vejret ikke er en faktor og dine micro-greens har de mest optimale vækstforudsætninger, skal du ikke vente længe på at du kan høste dine micro-greens. Det variere fra frø til frø, men som hovedregel, er dine micro-greens klar til brug indenfor max 18 dage.

Guide til dyrkning

Kontakt os

Er du i tvivl, har spørgsmål, vil høre mere om vores løsninger, vil have en snak om micro-greens eller noget helt femte er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi bestræber os på at svare indenfor 1-3 dage. Hvis det haster er du altid velkommen til at ringe direkte til Alex på +45 31 24 07 94.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alex Pichardt

Adm. direktør // Udlært kok