Mikrogrønt kan anvendes i mange sammenhæng. Vores samarbejdspartnere anvender mikrogrønt i maden på deres hotel, restaurant, café, cateringmad, private dinings, kantiner gourmetoplevelser osv. Mikrogrønt er et fantastisk produkt som indeholder betydeligt flere næringsstoffer, og er meget kraftigere i smagen, end de færdige dyrkede grøntsager, urter og salater. 

Nogle spiser mikrogrønt på grund af deres høje næringsindhold, antioxidanter og gavnlige egenskaber på kroppen, mens andre spiser dem på grund af deres gode, eftertragtede og kraftige smag. Uanset om du er den ene, eller den anden, vil du blive glad for at inkorporerer mikrogrønt i din madlavning. Med utallige sorter mikrogrønt og smage, vil du kunne lave utallige smagskombinationer som integreres i madlavningen derhjemme eller i dit professionelle køkken. 

Vores mikrogrønt og urter, går godt til alle typer madlavning, men prøv at brug det til andet end bare “salat pynt”. Prøv at udnytte smagene og kombinerer dem i dine desserter, forretter, snacks, madpakker, smoothies, salater, hovedretter, morgenmad, og natmad. Du vil opleve en ny verden åbne sig af nye smage og texturer. 

Hvis du vil prøve kræfter med at dyrke dit eget mikrogrønt i vinduet på den mest bæredygtige facon, kan du finde alt udstyr og frø her. Samt en udførlig guide her.

Er du typen som bare gerne vil undgå at sætte dig ind i at dyrke det selv? Så finder du vores færdig dyrkede kasser her.