Solsikkefrø til dyrkning af mikrogrønt, certificeret økologisk samt testet fri for vira og bakterier. Vores solsikkefrø er gennemtestet til dyrkning af blomster, samt dyrkning af mikrogrønt, er af højeste kvalitet. Nogle solsikkefrø har en dårlig spiring rate, vi har flere gange oplevet, at vores solsikkefrø ikke spire ordentligt, derfor har vi nøje udvalgt denne sort solsikkefrø. Vores solsikkefrø har efterfølgende ikke været problematiske, da det typisk er frøenes kvalitet som afgør hvor godt de spire. 

Vi har dyrket solsikkefrø som mikrogrønt i flere år, på ugentlig basis, derfor ved vi præcis, hvordan du får dine solsikkefrø, til at spire på den bedste måde med vores frø. 

Læg dine solsikkefrø i en beholder, og læg dem i blød i 10-15 timer, det er vigtigt din beholder har en stor overflade, ellers vil nogle frø drive op over overfladen og modtage mindre vand end andre. Når du har drænet dine solsikkefrø, anbefaler vi at skylle dem grundigt, og derefter sprede dem udover et lag cocos i din dyrkningsbakke, gerne 2-3 cm lag cocos. 

Spred dine solsikkefrø tæt udover gromediet, undgå at ligge dem så tæt, at cocoen forsvinder, men lad der være et par millimeters mellemrum. Læg dit låg over, for at holde på fugten, indtil solsikkefrøene er spiret ensartet. Vi anbefaler at anvende en dyrknings bakke som låg, da den lukker helt tæt omkring frøene. 

Når dine solsikkefrø er spiret ensartet, stiller du din dyrknings bakke ud i vindueskarmen eller under kunstig plantelys. Vand en gang dagligt for at undgå dit mikrogrønt tørre ud. Anvend en bestøver hvis det bliver nødvendigt i det første stadie, det er her dine frø ikke må tørre ud. 

Nyd dine lækre solsikkespirer som mikrogrønt, klar til høst på kun 14-18 dage.