Hos Microgreens Danmark er en af vores spidskompetencer, leveringen af den rette lysplan med markedets mest effektive plantelys. Vi har erfaring med flere store projekter, bla. etableringen af landets største mikrogrønt produktion, fordelt på 3 faciliteter. Vi har været med til at stå for etableringen af flere medicinske cannabis produktioner samt vertikale salat, jordbær og urte produktioner. Vores LED plantelys er markedets mest effektive, med et output på op til 4.5 umol/J, en effektivitet phillips ikke kan hamle op med. Vi har partneret op med Parus LED, og er den nordiske afdeling for etableringen af LED plantebelysning i gartnerier samt indelukkede klimakamre. Vores belysning er specifikt produceret, til at imødekomme 80 forskellige plantesorter, med unikke spectrum til hver enkelt plantesort, efter mange års intens research, som er foregået på sydkoreanske universiteter. Dette gør vores plantebelysning det mest produktive, da vi kan skræddersy LED plantelys i alle klimaer, til alle planter. 

Vores partnerskab med Sandro fra PARUS LED i holland, giver vores kendskab til Plantelys og gartneri løsninger den nødvendige ekspertise. PARUS LED har bla. etableret store planteproduktioner indenfor kultivering af: Jordbær, Salat, urter, agurker, tomater, medicinsk cannabis, plantevægge samt indendørs plantevækst i kontorarealer. 

Ønsker du en skræddersyet lysplan, med markedets mest effektive LED plantelys? Så kontakt os idag, og lad os stå for den tekniske del, af effektiviseringen af jeres gartneri eller planteproduktion. Vi skræddersyer også grønne løsninger til kontorer samt restauranter og cafeer.