Med et minidrivhus, kan du dyrke din egen mikrogrønt, du kan opstarte dine frø til din udendørs og indendørs køkkenhave, eller starte dine stiklinger af, tomater, basilikum, rosmarin, salvie osv. Med et minidrivhus skaber du det perfekte klima til mindre planter, hvor høj luftfugtighed, er en vigtig faktor for plantevækstens succesrate. Vi har minidrivhuse i flere størrelser og varianter, vores minidrivhuse kan købes med eller uden gennemsigtigt låg. Vi anbefaler at tilkøbe låg, hvis det du dyrker, kræver en høj luftfugtighed, samt ikke kan tåle at tørre ud, i det første stadie af plantens levetid. Mikrogrønt dyrkes i minidrivhus, kan både dyrkes med låg, eller ved anvendelse af en dyrknings bakke som låg, vi har opnået de bedste resultater ved at bruge en dyrknings bakke ovenpå som låg. 

Et minidrivhus kræver ikke meget plads, og kan huse mange planter og stiklinger. Med det rigtige minidrivhus, kan du give dine planter den nødvendige kærlighed, de har brug for, for at opnå de bedste resultater. Dine spirer fra frø dyrket i et minidrivhus, vil opnå de bedste resultater med gode lysforhold, det er vigtigt at holde temperaturen over 15 grader. De bedste resultater kommer typisk ved 25-30 grader afhængig af plantesort og frø.

Vores minidrivhuse fåes i mange størrelser, er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Så send os en email, eller giv os et kald, så hjælper vi dig godt på vej.

Vores minidrivhuse er produceret af genanvendt plast, det har et reduceret aftryk på klimaet og kan genanvendes. Vi satser stort på, at alle vores produkter er fremstillet efter bæredygtige principper. Alle vores minidrivhuse er godkendt til fødevareproduktion.