something something please read more somethin gsomehtin 

Når man anvender sin fulde produktivitet ved at dyrke med vertikal landbrugsteknikker, kan vi øge effektivitetsfaktor på 4 til 6 gange afhængigt af vores afgrøder.

Dette tal er gennemsnittet,

for at give dig et eksempel kan det øges med op til 30 gange, når der dyrkes jordbær!

Hvis man anvender en 30 etagers bygning på 2 hektar forudsiger Dickson Despommier, at du kan høste lige så meget mad, som når du dyrker på 1000 hektar traditionelt landbrugsjord!

Når vi vækster indendørs i ikke-tropiske områder, kan disse resultater fortsætte året rundt.

På global skala ser vi, at ca. 30% af de samlede høstede afgrøder går til spilde på grund af angreb og ødelæggelse, men dette reduceres meget i udviklede lande.

Ved vertikalt landbrug reduceres afstanden fra produktion til slutforbruger betydeligt. På denne måde kan vi minimere spild af jordens ressourcer og begynde at producere sunde og bæredygtige fødevarer i områder med høj befolkningstilvækst uden at øge vores fodaftryk på miljøet.

Når man sammenligner næringsstoffet og spildevandet, der bruges til at fremstille den samme mad i traditionelle opdrættede arealer og vertikalt landbrug. Ser vi et stort spild i traditionelt opdrættet land.

Vertikale landbrug anvender ca. 90% mindre vand, mens næringsstofoptagelsen er meget højere og kan reguleres og genbruges.

Dette er ikke muligt ved hjælp af traditionelle landbrugsmetoder. Det er en meget vigtig faktor i vertikalt landbrug, at hele miljøet kan kontrolleres. Dette optimerer væksten, næringsstofoptagelsen og effektiviteten af vækstbelysningen.

Uden disse faktorer ville lodret landbrug være meget mere uforudsigeligt. Du kan dog gøre det så forudsigeligt, at du kender din nøjagtige produktivitet, fordi miljøet, befrugtning og belysning er under din kontrol