Hos microgreens Danmark sælger vi groudstyr til dyrkning af mikrogrønt. Vores groudstyr er nøje udvalgt efter både pris og kvalitet, og vi sigter efter at have det mest bæredygtige groudstyr til salg via vores webshop. Vores dyrkningsbakker er produceret af genanvendt plast, alle vores frø er økologisk certificerede, testet fri for vira, bakterier, pesticider, herbicider. Vi gør alt vi kan for at sikre den højeste kvalitet blandt vores økologiske frø og groudstyr. Vi har stor ekspertise indenfor etablering af gartneriproduktioner, hvilket vi med glæde deler ud af.

Med groudstyr fra Microgreens Danmark, har du en sparringspartner som kan hjælpe dig igennem hele gro processen, om du så dyrker urter, mikrogrønt, blomster, frugter eller grøntsager. 

Vi har flere års erfaring med dyrkning og kultivering af planter, vi startede med at sælge groudstyr, hvilket erhvervede os den nødvendige ekspertise og erfaring omkring groudstyr, samt effektiviteten af produkterne på markedet. Vi har udvalgt kun de bedste produkter, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit groudstyr. 

Du kan gå ind på andre sider og købe LED plantelys til en fjerdedel af prisen, dog kan vi garanterer at vores plantelys er pengene værd over tid, det vil opleves i: Plantevæksten er betydeligt forøget, dine planter vil få det præcise spektrum og intensitet som gør at de vokser hurtigere. Dit strømforbrug er betydelig lavere, vores LED chip på PARUS LED vækstlamper er mellem 3.6-4.1umol/j, det betyder, at du får mere plantelys for pengene. Vi garanterer vores plantelys op til 3 år, chippen holder bedre på effektiviteten, det vil sige at der går længere tid, før du skal investere i nyt plantelys. Det betaler sig at købe det rigtige groudstyr, første gang. 

Vores ekspertise med salg af groudstyr, kommer fra 4 års erfaring med at starte gro-lys, derfor kan du være sikker på at vores viden, erfaring og høje service giver dig muligheden for at skabe de bedste resultater sammen. 

Ønsker du at starte din egen planteproduktion? Vi har erfaring med etablering af planteproduktion i klimakamre indenfor mikrogrønt, urter, salater, tomater, medicinsk cannabis og svampe. Lad os være din totalpartner, inden for etablering af dit plante paradis, i et forseglet klimakammer. Vores ekspertise inden for viden om groudstyr, plantelys, klimaløsninger, automatisering, projektledelse, vandingssystemer, samt procesoptimering, giver dig de perfekte rammer, til at etablerer et profitabelt gartneri. 

Vores erfaring kommer fra etableringen, af flere større projekter, alle specifikt inden for vertikal landbrug og planteproduktion, i klimatiserede aflukkede klimakamre. Vores samarbejdspartnere har bygget et speciale omkring vanding, plantelys, klima, montage, automatisering og opbygning af rummet. Vi har nøje udvalgt de førende på markedet indenfor hvert felt, dette sikre din kapital anvendes mest effektivt, og du vil opnå den mest effektiviserede produktion tilgængelig, med den nyeste teknologi, hvilket gør dig konkurrencedygtig i mange år frem! 

Lad os danne rammerne, for en profitabel produktion i dit gartneri. For at give et eksempel, så opnår vores LED plantelys en effektivitet på op til 4.1 umol/J, en effektivitet som Phillips ikke kan konkurrerer imod.

Handel dit groudstyr ved os idag, og lad os spare sammen, hele vejen til din succes.