Tilbud

Porre skud

kr. 69,00kr. 109,00

Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.

Porre menes at daterer 4000 år tilbage, porre er en grøntsag og kommer fra løgplante familien. Porre er udbredt i Nordafrika, mellemøsten, Europa og typisk Nordeuropa. Porre er også kendt tilbage fra Egypten, hvor den var en stor del, af arbejdernes kost som byggede pyramiderne.

Porre indeholder folinsyre, K- og C-vitamin samt indeholder store mængder kalium, calcium, magnesium og mangan. Det er bla. antioxidanten allicin som skaber porrens skarpe lugt og smag.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Latinsk navn: Allium porrum

Micro Greens Pro Tip:

Dyrk porre som mikrogrønt!

Fyld din bakke med 3-4 kopper gromedium, sprøjt et let lag vand over dit medium (pas på med overvanding). Put dine porrefrø i vand natten over og strøg et jævnt lag udover dit gromedium (dæk gerne så dit gromedium ikke længere kan ses, men indgå de klumper sammen).

Giv din bakke et låg og løft 1 gang hver 2. dag for, at tilføre nyt ilt. Vent indtil kimroden har fået fat i dit gromedium, løft låget af og placer i vindueskarmen. Bemærk at det er svært, at overvande din porre mikrogrønt, hvis den står i cocos som gromedium.

væksttid typisk 15-20 dage, høst dit porre mikrogrønt op til 3-4 gange!

Vi anbefaler at dyrke porre i vores grobakker.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

,