Boghvede

kr. 49,00kr. 199,00

Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.

Spiret boghvede er en fantastisk mad, fordi den smager som et korn, men er faktisk gluten- og hvedefri og slet ikke et korn.
Det er en af de mest komplette proteinkilder på planeten, der indeholder alle otte essentielle aminosyrer. Dette gør det perfekt til diabetikere og dem, der ønsker at skære ned på deres sukkerholdige kulhydrater og at afbalancere deres blodsukker.
Det er også kendt for, at sænke højt blodtryk. Spiret boghvede renser også tyktarmen og gør kroppen basisk.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Latinsk navn: Fagopyrum esculentum

Boghvede er en vidunderlig superfood til mennesker, der har åreknuder eller hærdning af arterierne. En af grundene er, at den er fuld af rutin, som er en forbindelse, der er kendt som en kraftig kapillærvægge forstærker.
Når venerne bliver svage, ophobes blod og væsker og lækker ud i nærliggende væv, hvilket kan forårsage åreknuder eller hæmorroider, dette modvirker boghvede.
Micro Greens Pro Tip:
Dyrk boghvede som mikrogrønt, ved at ligge frøene i blød i 12-24 timer. Herefter fyld din bakke op med 2 kopper coco og top bakken af, med dine boghvede frø. Lig derefter låg på og åben 1 gang hver 2. dag for at tilføre frisk ilt. Vent til alle frøene er spiret før du løfter dit låg af og stiller bakken i vindueskarmen. Lad aldrig bakken blive overvandet, men hold en konstant fugtighed i dit gromedium.

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

, ,