Foredrag og workshops

Viden er vigtig

og for at den kan skabe værdi, skal den deles.

FN’s Verdensmål

Pga. vores produkt og vores personlige holdninger, har vi valgt at arbejde med 12 ud af 17 af FN's verdensmål. Vi hjælper med en bedre forståelse og implementering i hverdagens travle realitet.

Arbejde med skoler

Vi hjælper skolerne med at sørge for at deres elever, i alle aldre, bedre kan sætte ordet "Bæredygtighed" i kontrast med deres hverdag og at det ikke kun er noget deres forældre kan gøre noget ved. Vi hjælper med at binde teori og realitet sammen, i en produktionsopsætning.

Firmaevent

Har i taget et bæredygtigt initiativ og godt kunne bruge lidt effektiv sparring? Eller kunne i godt tænke jer at arbejde mere bæredygtigt, og gerne vil anspore jeres kollegaer, men mangler teori? Så støtter vi op, om det er for at sætte målpinde eller bare for at skaffe mere viden, så stiller vi op og skaber en spændende og lærerig atmosfære.

Bæredygtige workshops

At få teori omvendt til praksis, kan til tider være svært. Her kommer vi med god sparring. Med mange forskellige workshops, kan vi skabe en udfordrende dag, med masser af læringsindhold og med en sikker garanti for at komme hjem lidt mere tankefuld end da man startede dagen. Fra store til små, skræddersyer vi jeres arrangement og oplevelse.

Power is gained by sharing knowledge, not hoarding it!

-Maria Khan

Kontakt os

Er du i tvivl, har spørgsmål, vil høre mere om vores løsninger, savner en snak om micro-greens eller noget helt femte, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at svare indenfor 1-3 dage. Hvis det haster er du altid velkommen til at ringe til direkte til Alex på +45 31 24 07 94.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Alex Pichardt

Adm. direktør // Kokkeelev