Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.
De kommer med en garanti for sikker spise, høj spireevne og lækkerhed.
Latinsk navn: Coriandrum sativum L.
Micro Greens Pro Tip:
Koriander kan dyrkes, så snart jorden er varm. Koriander foretrækker de fleste jordtyper og gerne et beskyttet sted med tør og let jord. Gentag såning med 2-3 ugers mellemrum, så du kan høste frisk koriander hele sommeren. Hæng planten op med bunden i vejret, og høst frø til næste års dyrkning. Du kan med fordel lade koriander smide frøene selv og afvente en ny høst året efter.
Hvad med mad?:
Koriander er en orientalsk krydderurt som bla. anvendes i karry og indiske retter. Frø og blade kan anvendes som krydderi i din madlavning. Bruger du korianderfrø i din madlavning, vil du med fordel knuse frøene, for at udløse det fulde potentiale af aromaerne.
Mængde på 5 gram er nok til 10 potter i vores Genbrugs potter til Krydderurter / Urter samt udplantning i haven.
#GodSpirelyst Fra Micro Greens Danmark