Tilbud

Spinat skud

kr. 60,00kr. 99,00

Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.

De kommer med en garanti for sikker spise, høj spireevne og lækkerhed.

Spinat er en bladgrøn hjemmehørende i Central- og Vestasien. Spinat blade er en almindelig spiselig salat, der bruges enten frisk eller konserves, frysning eller dehydrering.

Det kan spises kogt eller rå, og smagen adskiller sig betydeligt; det høje oxalatindhold kan reduceres ved dampning.

Varenummer (SKU): 14562145 Kategori:

Latinsk navn: Spinacia oleracea

 

Micro Greens Pro Tip:

Start med at fylde 2-3 kopper cocos, eller andet gromedium i din grobakke, sørg for dit medium ikke er for fugtigt. Lad dine spinat frø stå i vand i 12-24 timer, spred dem derefter ud, i et jævnt lag og dæk dit gromedium, uden de klumper for meget sammen. Lig derefter låg på din bakke og løft hver 2. dag for at ilte spinat frøene. Efter 5-8 dage vil kimroden, have taget fat og du kan nu stille den i vindueskarmen. Sørg for ikke at hverken over- eller undervande, og efter 15-20 dage, kan dine friske spinat mikrogrønt nydes!

 

Hvad med mad?:

Spinat er et lækkert indspark til salater, men man kan også sautere det sammen med forskellige slags kål for at få en lækker lun salat. Man kan toppe med nødder og fetaost!

 

Mængde på 50 gram er nok til 1 bakke i vores Genbrugsbakker Mikrogrønt / Microgreens.

#GodSpirelyst Fra Micro Greens Danmark

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

,