Rød Sennep 25 gr

kr. 20,00

Latinsk navn Brassica juncea
Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.
Dyrkningstip:
Vand din potte med dit gromedium, sørg for at dit jord ikke er trykket for hårdt. Spred dine frø let udover den fugtige jord og top af med et lag jord. vi anbefaler 1-3 frø i en enkelt potte ad gangen.
De kommer med en garanti for sikker spise, høj spireevne og lækkerhed.
For at opnå en optimal smag anbefaler vi, at du dyrker rød sennep i køligt vejr, gerne i en smule kulde. Plant ikke din røde sennep hvor andre medlemmer af kålfamilien er blevet dyrket de seneste 2 år. plant tidligt om foråret samt igen om sommeren som efterårsafgrøde.
Efter 11-20 dage vil dine sennepspirer begynde at komme frem afhængig af kvaliteten af dit gromedium. du kan så kontinuerligt hver 2. uge indtil vejret bliver for varmt.
Efter 45 dages såning vil du kunne høste de første sennepsblade, start med de nederste blade eller høst hele planten på en gang.
Når planten viser blomster skal du stoppe plukningen af blade da det giver en bitter smag. Blomsterne er også spiselige! Bladende kan blancheres og nedfryses men også med stor succes syltes.
Vi anbefaler at dyrke sort sennep i vores spirebakker med maks 2 frø i hver sektion.