Grøn Mizuna 40 gr

kr. 39,00

Kategori:

Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.

Latinsk navn: Brassica juncea var. japonica.

 

En eksplosiv plantesort, som producerer adskillige stilke med mørkegrønne, dybe og kantede blade. Mizuna har en frisk og sprød smag, kan bruges i salater eller koges med kødretter. Japanerne er glade for mizuna syltet. Mizuna er modstandsdygtig over for kulde, og dyrkes meget i vintermånederne i Japan.

 

Micro Greens Pro Tip:

Du kan med stor fordel udsætte grøn mizuna overfor let kulde og forøge smagen.

Sædvanligvis sås mizuna, i perioden fra begyndelsen af foråret hen til sensommeren.

Så frø hver 3. uge for en kontinuerlig høst; mizuna vokser fra frø til færdig salat på 40 dage.

 

Hvad med mad?:

Grøn mizuna dampes, koges, eller bruges blandet sammen til en salat. Når det er kogt skrumper mizuna til ca. halvdelen af størrelsen, så det tager en stor mængde at fremstille en kogt skål mizuna, lidt ligesom spinat, dog med en stærkere sennepssmag.

 

Vi anbefaler man putter 2-3 frø i hver celle i vores spirebakker til krydderurter / salater

#GodSpirelyst Fra Micro Greens Danmark