Tilbud

Borage / Agurk

kr. 99,00kr. 169,00

Vores frø er fra økologisk certificeret kilde, bakterietestet og følger Dansk og Europæisk fødevarelovgivning indenfor spirefrø.

De kommer med en garanti for sikker spise, høj spireevne og lækkerhed.

Borage er også velkendt som stjerneblomst, er en årlig urt i plantefamilien Boraginaceae. Borage hører hjemme i Middelhavsområdet.

Borage vokser i det meste af Europa, Danmark, Frankrig, Tyskland og forbliver i haven fra år til år ved selvsåning. Blade på borage er spiselige, og dyrkes i haver i dele af Europa.

Borage dyrkes også kommercielt til borageolie, der er ekstraheret fra dets frø. De smukke blå blomster er spiselige, og pynter super fint på sommersalater.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Latinsk navn: Borago officinalis

 

Micro Greens Pro Tip:

Start med at fylde 2-3 kopper cocos, eller andet gromedium i din grobakke, sørg for dit medium ikke er for fugtigt. Lad dine frø stå i vand i 12-24 timer, spred dem derefter ud, i et jævnt lag og dæk dit gromedium, uden de klumper for meget sammen. Lig derefter låg på din bakke og løft hver 2. dag for at ilte frøene. Efter 5-8 dage vil kimroden, have taget fat og du kan nu stille den i vindueskarmen. Sørg for ikke at hverken over- eller undervande, og efter 15-20 dage, kan dine friske borage mikrogrønt nydes!

 

Hvad med mad?:

Agurk er et lækkert indspark til smoothies, men også som sødmegiver i salater, eller lettere anretninger.

 

Mængde på 50 gram er nok til 1 bakke i vores Genbrugsbakker Mikrogrønt / Microgreens.

#GodSpirelyst Fra Micro Greens Danmark

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

,