Ærte kittet

kr. 249,00

Hvad ærte du leder efter?

Det skal jeg fortælle dig!

Næring, smag og friskhed, og man kan få det hele lige her.

Med I det her spirekit er der:

500 g ærtefrø

2 vækstbakker i genbrugsplast

1 ugro block 11l

Så du har nok til at lave en god sjat lækkerier!

Der kommer selvfølgelig en guide med når man bestiller sit spirekit, men ellers kan du scrollet lidt ned, få den gode historie og den helt rigtige måde at lave ærteskud på.

Vores frø kommer selvfølgelig med høj spiregaranti samt høj fødevare sikkerhed både inden for dansk og europæisk lovgivning.

Varenummer (SKU): 3454324 Kategori:

Ærteskud

Mens mange undersøgelser peger på de mange fordele, som ærteskud kan have for mennesker, der lider af diabetes, er der mindre forskning, der konkluderer, at ærteskud giver lige så meget beskyttelse. Ærteskud indeholder mange af de næringsstoffer, der kan hjælpe med at holde blodsukkerniveauet lavt samt god antioxidantstøtte, hvilket anses for at være vigtigt for at støtte mennesker med type 2-diabetes og sænke risikoen for at udvikle diabetes.
En kop ærteskud giver ca. 35% den daglige mængde af C-vitamin og 15% vitamin A. Til sammenligning er dette syv gange så meget C-vitamin som blåbær og fire gange så meget A-vitamin som tomater. De er også en fremragende kilde til K-vitamin, hvilket giver 66% dagligt behov fra blot en servering i en kop.
Ærtskud har et enestående næringsstof til kalorieforhold og tilbyder en god mængde kostfibre, som hjælper med at kontrollere kropsvægt og regulere stofskiftet. Selvom de måske ikke direkte inducerer vægttab, forbliver de en god tilføjelse til et effektivt vægttabsprogram.

Hvad er vigtigt at vide når du dyrker ærteskud?

Ærteskud kan dyrkes derhjemme i vindueskarmen eller uden behov for belysning. Når ærteskud får meget lys, bliver de lave og grønne med store blade. Hvis du ønsker dine ærteskud skal blive søde og gule, så kan du med fordel dyrke ærteskud i mørke.
Start med at tage dine ærter og putte dem i vand i 18-24 timer. Når ærterne har lagt i blød skal vandet sies fra, derefter kan du ligge et lag Coco i bunden af bakken og derefter sprede 150 gr ærter ud. Slut af med et lag Coco og derefter læg en bakke ovenpå for at holde på fugten. Dine ærteskud vil blive bedst hvis du ikke vander cocoen efter ærterne er lagt i bakken.
Det bliver ikke nemmere at dyrke ærteskud og alle kan gøre det, i en vindueskarm eller i et mørkt rum, afhængig af hvilket slutprodukt du ønsker.
Har du spørgsmål eller tvivl om hvordan du dyrker ærteskud? Så kontakt os endelig!

Yderligere information

Vægt 2 kg

Du kunne også være interesseret i...