“Med det her produkt kan jeg sætte det mærke jeg føler er nødvendigt at den proffesionelle verden af råvare leverandører til service branchen sætter. At der bliver taget et standpunkt overfor vores plastik forbrug og vores resource spild når det kommer til gode, solide råvarer”

Alex Pichardt
Kok og med-opstarter af Micro Greens Danmark

Low Impact solutions

Minimalt vand og el forbrug

Vertikal indendørs gårdmiljø

Ved at spare på alt andet end kvalitet, kan vi skabe et bæredygtigt produkt og sundt produkt for vores planet og hverdag, som er hidtil uset.

Høj kvalitet

God holdbarhed

Friskt i længere tid

Vi bruger rent vand, naturlige hampefibre og et stærkt og 100% genbrugeligt plastik vækst beholder. Vi leverer og du høster

Eftertragtet

God værdiskaber

Unik råvare

Vi levere produktet i sit næsten spirefærdige stadie. At du kun er nødsaget til at høste det du skal bruge når du skal bruge det, garanterer et højt niveau af friskhed og smag.

"Et godt produkt med go smag, saft og kraft, og kvaliteten i højsædet!"

Tom Forsbergkøkkenchef og med-ejer af Restaurant Marinaen

Dejligt, friskt og ulig så mange andre produkter i den branche! Drengene har ramt hovedet på sømmet og kommet frem med noget helt unikt.

Torben PipenbringTobbers Mad og kaffebar

"Micro Greens Danmark har et produkt med betydelig mere smag og power. Produktet er langt foran i kvalitet, og den kundepleje vi får er suveræn!"

Nikolaj JohansenSouschef v. Comwell Kongebrogården

"Et produkt ulig så mange andre på markedet, og det kan følge med både i kvalitet og i mængde. At vi først behøver at klippe det når vi skal bruge det gør det helt unikt for os!"

Christian PichardtKøkkenchef og ejer af Restaurant Generalen

" Med nemme håndteringer er det et solidt og dejligt friskt produkt"

Nikolaj HansenMokka Cafe i Kolding

Fantastiske, gode og friske råvarer fra én lokal leverandør, som deler vores tanker om bæredygtighed og kvalitet.

Mark Kragh Andreæ

Lad os få dig på vores Wall of Fame! kontakt os her

Mød Alex,

Alex er til hverdag kokke elev, med en bæredygtig passion for god madlavning og håndværk. I Micro Greens Danmark er Alex fokuseret på at danne meningsfulde forbindelser med restauranter, hoteller og cafeer.

Kontakt Alex hvis du står og mangler lige vores produkt, eller intereseret i vores hverdag.

Alex@micro-greens.dk

Mød Hjalmar,

Hjalmar er plantenørd  og arbejder med dyrkning af Micro Greens under kunstig belsyning. Han er vild med de små spirer og har lyst til at lære fra sig! Hjalmar kan knuse de fleste problemer, store som små!

Kontakt Hjalmar hvis du lige står og vil dyrke micro grønt i eget hus, og mangler lidt inspiration, udstyr eller bare know- how. Hjalmar har masser af det hele

Hjalmar@Micro-Greens.dk