Med vores kantineordning, kan i dyrke jeres eget mikrogrønt i jeres kantine. Vi forbereder alle frø og bakker, samt håndterer produkterne så det eneste i skal gøre er, at stå for vandingen. Vi gør det så nemt for jer som muligt, at blive selvforsynende af urter og mikrogrønt, ved at stå for håndteringen samt leverancen af bakkerne. Vi kan leverer jeres friske dyrknings bakker og potter en gang i ugen, en gang hver anden uge eller en gang i måneden afhængig af jeres behov. Vi kan selvfølgelig også leverer frisk dyrkede færdige bakker til jeres kantine.

Vi garanterer vækst systemets holdbarhed, og kører service på systemet 2 gange årligt. 

På den måde vil i have jeres egen produktion, af friske urter og mikrogrønt til rådighed i kantinen året rundt, også i vinterhalvåret. 

Vores produkter med mikrogrønt består af:

Amaranth, ærteskud, solsikkeskud, radiseskud i 3 farver, sennep, rød sennep, linser, agurk, porre, hvidløg, koriander, kål, karse, tallerkensmækker, fennikel, salvie og majs. 

Vores produkter af urter i potter består af: 

Tagetes, Mexican marigold, basilikum, thai basilikum, rød shizo, grøn shizo, koriander, fennikel, salvie, løvstikke, rosmarin, amaranth og estragon. 

Er der eksklusive og eksotiske urter i efterspørger, vil vi efterkomme jeres ønsker, afhængig af om frøene er mulige at købe hjem. 

Har du yderligere spørgsmål, til vores kantineordning? Så kontakt os endelig, så vi kan skræddersy en løsning til jeres kantine.