Etablering af gartneriproduktion, i drivhus, i indelukkede klimakamre, samt på friland. Vi dækker alt inden for etableringen af dit gartneri. Vi sælger og monterer gødnings og vandingssystemer, LED plantelys, reolsystemer med tilhørende dyrknings bakker, klimaopsætninger (HVAC). Det betyder at vi er totalleverandør på hele dit gartneriprojekt. Vi har erfaring indenfor etablering af salat produktion, mikrogrønt produktion, vertikal jordbær produktion, urte produktion, spiselige blomster produktion og svampe produktion. 

Vores erfaring dækker flere større projekter i Danmark og udlandet, vi har bla. et montør team som tager ud og monterer gartneriproduktioner i hele Europa. Lad os evaluerer dit gartneriprojekt og komme med vores råd og vejledning, så vi sammen kan skabe en succesfuld vertikal farm, drivhus produktion eller frilandsproduktion. 

Med vores fuldautomatiserede vandingssystemer, kan vi styre hele din vanding af dit gartneri fra din mobil eller computer hjemmefra. På den måde skal du ikke bruge unødig energi på, at holde dine planter i live.