Med frisk dyrket mikrogrønt fra Microgreens Danmark, får du muligheden for at opleve og smage vores lækre produkter, hjemme hos digselv uden besværet med jord, dyrkning og vanding. Du kan bestille frisk mikrogrønt indtil mandag kl. 18 og få leveret dit mikrogrønt torsdag på Jylland og Fyn, eller fredag på Sjælland. Vi leverer senest kl 17 op ad aftenen, så du er sikker på at have dine urter til aftensmaden. 

Frisk dyrket mikrogrønt fra Microgreens er altid levende produkter som er kvalitetskontrolleret for mug, råd og en stabil holdbarhed. Vi anbefaler maks en uge på køl på alle vores produkter, dog har vi hørt om nogle sorter holde i op til 3 måneder, da vores mikrogrønt stadig er i live. Vi leverer vores produkter i cocos gromedie som ikke indeholder jord, derfor vil produkterne altid være fri for jordbakterier. Vi har gennemtestet alle vores frø fri af bakterier og vira, samt anvender kun økologiske frø. Vores dyrkningsmetoder i vores vertikale landbrug gør, at vi ikke har behov for sprøjtemidler eller gødning, det betyder, at de er dyrket efter økologiske principper, dog uden at vi kan kalde det økologisk, da vi ikke dyrker i jord på en mark. 

Nogle sorter kan du høste og lade gro op igen, bla. Ærteskud, linseskud, tallerkensmækker (hvis du kun høster bladene). Du kan dyrke meget ud i haven og få lækre urter og salater ud af: Rød og grøn sennep, amaranth, shizo, ærteskud, linser, tallerkensmækker (producerer også spiselige blomster). 

Husk du selv kan vælge dine sorter i vores madspildskasse, dog forbeholder vi os retten til at ændre urterne hvis vi ikke har dem klar til levering, vi vil altid tage kontakt før vi ændrer noget.